היום על מנת לסעוד ארוחה ברמה של גורמה לא צריכים להרחיק מן האזור של הבית אל עבר עיר אחרת שבה מחפשים שעות אחר חניה וממהרים להגיע בזמן על מנת להיות במשבצת של זמן אכילה ללא לחץ מיותר. מה כבר יכולה להיות האלטרנטיבה?
בעידן של היום יותר ויותר אנשים מחפשים אחר התחושה שהם לגמרי באזור האישי שלהם אך עדיין מקבלים שירותים שעבורם בדרך כלל יש לצאת את הבית. מה זה אומר בכלל ואיך זה קשור אל עולם הקולינריה? ובכן, כל השינויים הללו והיציאה מן העולם של חנויות רשת מוביל אל אותה הנקודה- אנשים מעדיפים יחס אישי, וכשזה קשור לאוכל אנשים יעדיפו כבר יותר ויותר לשלם בהתאם על מנת לקבל שרותי שף אישי שיותאמו בדיוק עבור כל הצרכים שלהם.
לא מזמינים מקום למסעדה ומקווים כי המקום הזה יהיה בדיוק במידה, ולא מקווים למצוא מנות טעימות שיהיה זמן לאכול אותן. אוכלים את הארוחה בשיא הנחת והנוחיות של בית פרטי משלנו, ולא מקבלים איתות מאף אחד כי המקום צריך להתפנות אל הסועד הבא…











