2.5 ק"ג עגבניות תמר
1 ק"ג קוביות בשר מס' 5
1.5 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
מלח
פלפל שחור גרוס
מים רותחים (לפי הצורך)
שמן קנולה לטיגון עמוק
להכנה:
1. להרתיח סיר גדול עם מים. לעשות X בכל חלק תחתון של עגבנייה ביזרת סכין. לחלוט את העגבניות כדקה במים הרותחים ולקלף אותן בקלות. לסחוט כל עגבנייה מעט מהנוזלים ולחתוך פרוסות של עגבניות (בעובי של -4 ס"מ).
2. לחמם היטב שמן עמוק בסיר. לטגן את פרוסות העגבנייה עד השחמה קלה. לטגן אותם בחלקים ולא הכל יחד. לסנן מהשמן.
3. בסיר גדול (רצוי סוטאג') לחמם שמן בגובה 1 ס"מ (רצוי שמן בו טוגנו העגבניות) ולטגן בו את קוביות הבשר עד השחמה. לפזר מעל פפריקה, כורכום, מלח ופלפל ולערבב. לכסות את הבשר המים רותחים, לכסות את הסיר עם חצי מכסה ולבשל על אש קטנה חצי שעה.
4. להוסיף את העגבניות ולערבב בעדינות רבה. להמשיך לבשל את התבשיל עוד כשעה כאשר מדי פעם יש צורך לנער את הסיר ולערבב בעדינות (לא לרסק או למעוך את העגבניות).
כל כך פשוט. כל כך טעים!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













