1. כוס קמח לבן
1 כוס קמח חיטה מלאה.
2 כפיות א. אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס גס
2 כפות בזיליקום טרי
30 גר' ( שמתי 50 גר') גבינת פרמז'ן מגורדת
1 מיכל של יוגורט 3%
2 כפיות חומץ
3 כפות שמן זית
1 ביצה טרופה.
הכנה:
לחמם תנור ל-200 מעלות
לרפד תבנית בנייר אפייה ולרסס בכמות נדיבה או למרוח שמן זית
: את כל החומרים היבשים והתבלינים,
מוסיפים את הגבינה המגורדת ולערבב,
להוסיף את היוגורט ,חומץ ושמן זית ולערבב ביד בעדינות את כל החומרים.
מחלקים את הבצק ל2 כדורים,
לשים כל כדור בעדינות ומשטחים את הבצק על משטח מקומח.
חורצים בעזרת כוס או כל חותכן חד אחר עיגולים בקוטר 5 סמ'.
מנמיכים את חום התנור ל 180 מעלות.
מסדרים את הסקונס בתבנית עם נייר אפייה , מברישים בביצה ואופים 12-15 דק' או עד הזהבה.
תיהנו













