זהו זה, אפשר להגיד שהחיינו.
הגענו ל-אחרי החגים!!
עכשיו אפשר להתאושש מהמצות ולחזור בדילוגים לזרועותיו של החמץ הטוב, המוכר והמנחם שלנו.
אחרי כל בישולי החג המטורפים – אין לי כוח להכין או לאכול שום דבר כבד ומסובך…
אז החלטתי (ככה לכבוד האביב) להכין לי ספרינג רול קליל בריא וכיפי.
מצרכים:
דפי אורז
שאריות שניצל
גזר
נבטים
נענע
בזיליקום
2 טבליות רוטב סצ׳ואן ״דורות״
ולאוהבי הג׳ינג׳ר
תוספת של טבלית ג׳ינג׳ר קפוא ״דורות״
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות והעוף לרצועות דקות (בסגנון ג׳וליאן).

במחבת עם חצי כוס מים שמים את הטבליות שלנו ומערבבים עד שמתקבל רוטב סמיך.
מורידים לאש קטנה ומניחים בפנים את רצועות העוף.

בקערה יחסית שטוחה שמים מים פושרים.
לוקחים דף אורז אחד בכל פעם ומניחים בבית.
לאחר שהוא נראה כך:

מניחים אותו על צלחת ושמים בפנים את הירקות החתוכים, רצועות העוף ברוטב הסצ׳ואן והעלים.
מגלגלים.
*מניחים בקערה בצד, את מה שנשאר מהרוטב – לטיבול חזק יותר.

בתיאבון!












