ספגטי קישואים ברוטב עגבניות

מי אמר שספגטי חייב להיות מקמח. אפשר גם אחרת, קליל ודיאטטי.

ספגטיקישואים1

חומרים:

5 קישואים שטופים היטב (עם הקליפה) לא מבושלים

לרוטב:

1 מארז עגבניות מרוסקות

1 בצל חתוך לקוביות

4 שיני שום חתוכים קטן

מעט שמן זית

1/2 כוס מים

מלח+ פלפל שחור גרוס גס

קמצוץ של סוכר

הכנה:

בעזרת מנדולינה לחתוך את הקישואים לאורכם- בזהירות על האצבעות

במחבת לטגן מעט את הבצל, להוסיף את השום, להוסיף את העגבניות המרוסקות,

להוסיף מים ותיבול.

רוטבעגבניות

אפשר להוסיף בזיליקום

להקטין להבה, לכסות ולבשל 10 דק'.

להוסיף את הקישואים ולערבב..

ספגטיקקישואים2

להגיש ולטרוף.