סלמון עם כונכיות

שילוב מנצח של חומרים מעולים

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

400 גר' סלמון טרי
1 חבילת כונכיות
שמן זית
שמנת 10% – 1/2 קרטון
מלח+ פלפל שחור
מעט יין לבן ( אם יש פתוח במקרר)

הכנה:
את הסלמון לחתוך לקוביות גדולות ולצרוב במחבת משני הצדדים.
לבשל את הכונכיות
לערבב
להוסיף מעט 1 כף שמן זית
מלח+ פלפל
ושמנת מתוקה- השתמשתי ב-10%
אם יש יין לבן להוסיף.

אפשר לחמם בתנור עם נייר כסף
לשמור במקרר יומיים -אם נשאר

טעים