מרכיבים:
כוס קינואה
8 עלי חסה
2 עגבניות
2 מלפפונים
1 בצל סגול בינוני
6 כפות גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת שנקלו מעט על מחבת ללא שמן.
6 כפות צימוקים
לרוטב:
מיץ מלימון וחצי
5 כפות שמן זית
2\1 כפית מלח
הוראות הכנה:
מבשלים את הקינואה בסיר מכוסה עם שתי כוסות מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בתום הבישול מניחים מגבת בין המכסה לסיר במשך 10 דקות.מחכים שתתקרר.
חותכים את הבצל העגבניות והמלפפונים לחתיכות קטנות.
מסדרים את החסה בקערה ומוסיפים את הירקות וכוס קינואה מבושלת מצוננת.
מוסיפים את גרעיני החמנייה הדלעת והצימוקים.
שמים את חומרי הרוטב בקערה מערבבים הכול ומגישים.
בתאבון!
***
המתכון באדיבות "השווארמה הטבעונית", שמשיקה בימים אלו תפריט חדש בליווי קולינארי של השף הראל זכאים, מבעלי מסעדת זכאים
>> כל הפרטים בעמוד הפייסבוק של השווארמה הטבעונית













