סיר קדרה של סולתם ותבשיל לשבת

בחורה עם מחשב נייד

כאשר ראיתי את סיר היציקה המלבני עם הציפוי הקרמי של סולתם רדד, ישר התאהבתי בו, לא רק בגלל שהוא יפיפיה חיצונית, אלא גם בגלל התכונות הבריאותיות שלו (לא סתם הסדרה נקראת NATURE'S FLAME)

 

המיוחד בסיר הקדרה, שהוא בעל ציפוי נון סטיק שהאוכל לא נדבק אליו, סיר קרמי (חומר בריא ולא טפלון מזיק ולא כולל עופרת וקדמיום).

הציפוי החיצוני של הסיר קדרה בצבע אדום עמוק העומד בתקנים בינלאומיים. מכסה זכוכית שקוף מאפשר מעקב אחר הבישול.

הסיר קל מאוד לניקוי ומתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה, ולבישול ארוך בתנור עד 180 מעלות.

 

בעקבות הפטנט, החום מתפזר באופן אחיד.

אני חובבת תבשילים פשוטים להכנה, והחלטתי להכין תבשיל לשבת.

סרטון פלאש

מתכון לתבשיל:

השריתי בלילה שקית תערובת חמין  של שופרסל הכוללת שעועית לבנה, שעועית אדומה וחומוס (600 גר')

1 ק"ג קוביות בשר, מומלץ שייטל (אני השתמשתי בחזה עוף חתוך לקוביות)

3 בצלים קצוצים

6 גזרים חתוכים לטבעות

4 שיני שום פרוסות

2 גבעולי סלרי קצוצים

3 כפות שמן זית

2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות גדולות

 מתבלים ב:

1 כף פפריקה מתוקה

3 כפות רסק עגבניות

3 עלי דפנה

1.5 ליטר מיים

הוראות הכנה:

מטגנים היטב בסיר קדרה לוהט את שמן הזית עם קוביות הבשר, בצל וגזר.

מוסיפים את יתר המרכיבים, מתבלים, מוסיפים את המים ומבשלים כשעה וחצי או עד לריכוך תערובת הקטניות.

וזה מה שיצא:

מחיר של הסיר: 289.90 ש"ח