חומרים:
15 גרם חלבון ביצה
150 גרם אבקת סוכר.
לערבב בקערה בתחילה עם מקל עץ ואחר עם הידיים . ללוש מעט.
ליצור כדורים,
להניח כל פעם 4 כדורים על נייר אפיה ולהכניס למיקרו..
וכך לחזור על פעולת הכדורים ..
תיהנו.
אורלי כהן אתגרה אותי עם רעיון נשיקות המרנג ב 40 שניות במיקרו .
ההכנה קלה ומהירה שווה שווה ביותר לקראת הפסח.


עוגת גבינה עם הפתעות
עוגת גבינה עם הפתעות
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?