ננה – יפה, רומנטית, נעימה וטעימה להפליא

מסעדה, בר וחדר פרטי לאירועים בלב תל-אביב בשכונת נווה צדק

בחורה עם מחשב נייד

הוזמנתי לערב בלוגרים ובלוגריות לחוות את ננה החדשה – מסעדה, בר – בשכונת נווה צדק היפהפייה שבלב תל-אביב יפו.
את המסעדה סגרו למספר שעות. נטו ערב לבלוגרים ובלוגריות שהוזמנו לערב שמח, עם הרבה מצב רוח ולא רק מהאלכוהול… 🙂  וטעים במיוחד…  כבר מספרת לכם גם על המנות המצויינות שהוגשו לנו במסעדה….

קבלת פנים  חמה וביתית על הבר עם מבחר קוקטיילים

המסעדה עברה מהפך: הנהלה חדשה, מתיחת פנים של המקום ותפריט חדש עם אוכל איכותי ומעולה. בתפריט החדש חומרי גלם טובים יותר, בשר משובח, פירות ים מעולים וגבינות מחלבה.

פינות חמד במסעדה

במסעדה חלל מרגש, המציע אזורים , פינות ישיבה ובר ענקי.
האטרקציה של המקום הוא החדר הפרטי של ננה, המציע פרטיות לעריכת אירועים קטנים ואינטימיים עד 40 איש. במרכז החדר שולחן אבירים והשילוב בין העיצוב אקלקטי לתאורה שכולה זהב יוצר מקום מושלם ומרגש.

החדר הפרטי של ננה – חדר האבירים

הקונספט של המסעדה , שעליו אחראי אלדר לופט, הוא לתת שירות מחבק, שמכירה את הלקוחות הקבועים, לתת תחושה של בית אבל גם לרגש ולהפתיע.
הבר הענק של המסעדה, מציע מבחר רחב של משקאות אלכוהול מובחר, קוקטיילים קייצים ויינות מרחבי העולם עם דגש על יינות בוטיק מהארץ. בימי שישי בצהרים הופך הבר למקום עם מסיבה שמחה ותוססת ובערבים מיוחדים יוגשו על הבר תפריטים מיוחדים לצד התפריטים הקבועים.
גילוי נאות: הייתי אורחת במקום.
בניצוחו של השף יונתן לס (לשעבר השף של קופי בר ומסעדות מובילות בניו-יורק) הנה המנות שהוגשו לנו מהתפריט החדש:

לחם הבית מוגש עם חמאה
סלט עגבניות-לקט עגבניות, בצל שאלוט, קרוטונים, בזיליקום, אורגנו וריקוטה סלטה.

כבד קצוץ – מוגש על ברוסקטה מלחם שאור מלא, שמן זית ופטרוזליה – המנה הייתה טעימה מאוד
פסטה גרגנלי כרובית צרובה – עגבניות שרי, אספרגוס, שאלוט ופרמג'ן – המנה הייתה מעולה ועשירה בטעמים

פפרדלה פיטריות – תערובת פטריות וטארטופו ברוטב שמנת עם ארטישוק אומני, צלפים ופטרוזיליה – המנה הייתה מעולה עם טעמים מעניינים – ממליצה בחום
פרגית צרובה על גריל בתוספת של שעועית לימה, עגבניות שרי חצויות וסלסה ורדה

טרטר פילה בקר – פילה בקר קצוץ עם צלפים, צ'ילי ובצל ירוק על טוויל לחם שאור
נתחי פילה בקר וקרם פרש חזרת –  מוגש במידת עשייה מדיום על ירקות שורש צלויים בתנור וזרעי שומר – ההמלצה החמה שלי במסעדה למנה העיקרית – לא לוותר על המנה – הפילה היה רך ועסיסי וטעים  ועשוי בדיוק כמו שאני אוהבת  – המנה הייתה מעולה – ממליצה

גבינת בורטה וחציל קלוי על גחלים עם סלסת צ'ילי וקונפי עגבניות
מולים בבירה – 150 גרם של מולים עם פטרוזיליה, שמן זית ופירורי לחם שאור, מוגש עם לחם קלוי

הקינוחים: ברולה סמי-פרדו פירות יער ופילו פריך – המנה הייתה מצויינת
כדור מוס טרפלס שוקולד וטוויל קרמל – במיוחד לאוהבי השוקולד

בין  המנות הנדיבות  הוגשו  לנו ברוחב לב  מספר סוגים של יינות הבית. מחבריי הבנתי שהם היו מצויינים. אני לא שתיתי אלכוהול. מי שנוהג לא שותה.

לקבלת פרטים נוספים על המסעדה ולהזמנת  החדר הפרטי לאירועים כנסו לקישור: http://www.rol.co.il/sites/nana/

יאללה ביי… עד למפגש הבא במסעדת????

כתבה, ערכה וצילמה:נדיה היבא