ניוקי ללא גלוטן של חברת בר אל וגם מתכון להכנת ניוקי ברוטב שמנת

לחג השבועות סדרת ניוקי ללא גלוטן, ב-3 טעמים: תפוח-אדמה, עגבניות ופסטו

חברת בר-אל,  מציעה לחג השבועות סדרת ניוקי ללא גלוטן, ב- 3 טעמים – תפוחי אדמה, עגבניות ופסטו.
המוצר מתאים לחולי צליאק, רגישים לגלוטן ולשוחרי בריאות. בנוסף לעובדה שהמוצר נטול גלוטן, הוא גם ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, ללא כולסטרול, ללא חומר משמר, ללא לקטוז וקזאין, ללא סויה, וללא מוצרים מן החי ולכן מתאים גם לטבעונים.

בר-אל - ניוקי - כ- 14 שח  צילום - אופיר בן טל

הניוקי נמכר קפוא והוא קל להכנה: 3 דקות בישול בלבד במים רותחים. מהמקפיא ישירות לסיר, אין צורך להפשיר.
כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא.
מחיר: כ-14 ₪ למשקל 300 גרם.

בר-אל - ניוקי תפוחי אדמה  צילום  - אופיר בן טל

להשיג בשופרסל (מחלקות GREEN), אושר עד, עדן טבע מרקט, ובבתי הטבע ברחבי הארץ.
מתכון להכנת ניוקי עגבניות ברוטב שמנת
מצרכים:
1 חבילת ניוקי בטעם עגבניות (300 גרם)
1 חבילת שמנת מתוקה 32% (אפשר גם שמנת לבישול 15%)
50 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
אגוז מוסקט
כף שמן
אופן ההכנה:
מטגנים את השום בחמאה עד להשחמה קלה (לשים לב לא לשרוף את השום). מוסיפים את השמנת, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט ומביאים כמעט לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
מבשלים את חבילת הניוקי בסיר עם מים רותחים וכף שמן במשך 2 דקות (לא לבשל יותר מדי). מוציאים את הניוקי מהמים.
מוסיפים את הניוקי המבושל לרוטב המוכן ומגישים.
ניתן להוסיף גבינת פרמזן מלמעלה.

11276043_929934067058184_1528556797_o

ניוקי ברוטב שמנת ופטריות – צילום: נדיה היבא

לפרטים באתר הבית: www.BarelLife.co.il

חג שבועות טעים, נעים ושמח לכל הקוראים כאן

ערכה: נדיה היבא