חמין כידוע, הוא מאכל שדורש זמן וסבלנות…
אתמול, תודות לעובדה שלא הצלחתי להירדם, מצאתי מתכון מעניין: חמין פתיתים
במקום להתעצבן על זה ששוב שכחתי להשרות חומוס/שעועית וכו׳ טיגנטי חלקי עוף ובצל, בסיר אחר הרתחתי שקית פתיתים חמש דקות,
סיננתי ושפכתי על העוף, הוספתי שתי כוסות מיו, מל״פ וסילאן. הכנסתי לתנור בחום בינוני וזהו…
מעדן אמיתי…לא מצטיין מבחינת ההרכב התזונתי אבל מותר לחטוא מפעם לפעם ואם זה בשבת אז בכלל
😉











