מרק עגבניות קר

מרק נפלא לימים חמים

בחורה עם מחשב נייד

רשימת המרכיבים

  • שמן לטיגון
  • 3 בצלים גדולים קצוצים (מומלץ כטבעות או כחצאי טבעות)
  • 5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
  • 4 כפות אבקת מרק פרווה
  • 3 שיני שום כתושות
  • 6 עלי בזיליקום קצוצים דק
  • מעט מלח ופלפל שחור גרוס גס

הוראות הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים בו את הבצל. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים עד שהבצל מזהיב.
  2. מוסיפים את העגבניות החתוכות והבזיליקום ומערבבים מספר דקות.
  3. מוסיפים את אבקת המרק והפלפל.
  4. יוצקים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה. טועמים ומתקנים מליחות ותיבול לפי הטעם והסמיכות.
  5. מצננים את המרק ומגישים קר, אפשר עם מעט עלי בזיליקום טריים קצוצים מעל המרק.

מי שאוהב אפשר לרסק במג'ימיקס