רשימת המרכיבים
- שמן לטיגון
- 3 בצלים גדולים קצוצים (מומלץ כטבעות או כחצאי טבעות)
- 5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
- 4 כפות אבקת מרק פרווה
- 3 שיני שום כתושות
- 6 עלי בזיליקום קצוצים דק
- מעט מלח ופלפל שחור גרוס גס
הוראות הכנה
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים בו את הבצל. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים עד שהבצל מזהיב.
- מוסיפים את העגבניות החתוכות והבזיליקום ומערבבים מספר דקות.
- מוסיפים את אבקת המרק והפלפל.
- יוצקים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה. טועמים ומתקנים מליחות ותיבול לפי הטעם והסמיכות.
- מצננים את המרק ומגישים קר, אפשר עם מעט עלי בזיליקום טריים קצוצים מעל המרק.












