למצרכים:
2 קופסאות עגבניות חתוכות (Grand Italia)
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף שום כתוש
4 כפות שמן זית
חצי כוס אורז שטוף נקי ומסונן
נתח חציל קלוי (על אש גלויה) ממליצה להשאיר מעט קליפה חרוכה שנותנים למנה ארומה משגעת
2 כפות סילאן
מלח (לפי הטעם – כפית בערך)
2 ליטר מים
להכנה:
1. לחמם שמן זית בסיר עמוק. להוסיף את השום ולערבב.
2. להוסיף את העגבניות המרוסקות, לטגן יחד דקה ולהוסיף את הרסק עגבניות והמים ולהביא לרתיחה. להוסיף את המלח והסילאן לערבב. להוסיף את האורז ולבשל על אש קטנה עד שהאורז יתרכך והמרק יסמיך.
3. להעביר לצלחות הגשה. לשים במרכז נתח חציל קלוי, לבזוק מסביב מעט שמן זית ולהגיש.
גילוי נאות: את המוצרים של גרנד איטליה קיבלתי להתנסות. אני יכולה להמליץ עליהם בפה מלא. איכות העגבניות, הטעם, המרקם של המחית הקלה, כל אלה העלו את המנה והביאו אותה למקום אחר. מרק שהכנתו אורכת חצי שעה והוא הכי איכותי והכי משובח שיש. ממליצה בחום.
ב ה צ ל ח ה!













