למצרכים:
1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות
חתיכה של דלעת קלופה וחתוכה לקוביות (כ- 300 גרם)
2 גזרים קלופים וחתוכים
1 קלמנטינה גדולה קלופה (פרוסה לפלחים)
מים
מלח
1 קופסא של קרם קוקוס
להכנה:
1. בסיר עמוק לשים את הירקות ופלחי הקלמנטינה ולכסות במים בגובה 5 ס"מ מעל הירקות. לבשל אותם עד ריכוך מוחלט.
2. להוסיף את הקרם קוקוס ולבשל עוד 10 דקות. להוסיף מלח (לפי הטעם). לבשל עוד חצי שעה.
3. למעוך עם ממחה ידני עד שאין חתיכות של ירקות והמרק נהיה קרמי.
4. להעביר לצלחות הגשה.
ב ת א ב ו ן














