חומרים:
3 כפות שמן זית
2 כרישה חתוכה לפרוסות
3 גזרים קלופים וחתוכים ל"מקלות"
2 יחידת למון גראס חתוכות לאורכן
1 כף פלפל ירוק חריף – לחתוך לפרוסות
5 שיני שום פרוסות
1 פחית חלב קוקוס-( אפשר להשתמש במי קוקוס)
5 כפות רוטב דגים
400 גר' פילה לבן חתוך לקוביות
חופן נבטים סינים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח לפי טעם
3 כוסות מים רותחים
1 כף ג'ינג'ר טרי קלוף ל"מקלות ".
הכנה:
בסיר גדול מחממים שמן זית
מוסיפים את הגזר , כרישה,ג'ינג'ר, למון גרס פלפל חריף ושום.
מערבבים 5-6- דק'.
מוסיפים את המים הרותחים, חלב קוקוס ורוטב הדגים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדגים ומבשלים 10 דק' נוספות.
מוסיפים נבטים ופטרוזיליה ,מתקנים תיבול ומגישים.
הכנתי את המרק מראש ללא הדגים- לקראת הגשה הבאתי לרתיחה ורק אז הוספתי את הדגים.
תיהנו מרק שווה ביותר











