מרק בטטה מכושף בקרם קוקוס

בחורה עם מחשב נייד

המרק הכי הכי שעושה לי את החורף כייפי במיוחד!
מרק בבטה וחלב קוקוס
מהמרקים האלו שברגע שטועמים אותו, שוכחים שזה בכלל מרק ומקבלים  הרגשה של מוס מכושף.
אז מה צריך?
לא הרבה בכלל!
3 בטטות גדולות או 4-5 קטנות קלופות
250 מ"ל קרם  קוקוס(קצת יותר מחצי פחית) – לשים לב טוב כי האריזות דומות ויש גם מי קוקוס ולא אותם צריך.
פלפל שחור/מלח- לפי הטעם
אפשר להוסיף כפית של אבקת מרק למרות שלאחרונה אני משתמשת בו פחות ופחות
גבינה צהובה מגורדת
אגוז מוסקט גרוס
קרם קוקוס מאסטר שף
מבשלים את הבטטה עד שהיא נהיית רכה אבל לא מידי.
מכניסים לבלנדר ומוסיפים את קרם הקוקוס .
טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים תבילינים: מלח/פלפל/אבקת מרק לפי הטעם.
אם אוהבים אותו קצת יותר מיימי אפשר להכניס חצי כוס מים
אני אישית אוהבת שהוא סמיך מאד.
להגשה מפזרים גבינה צהובה מגורדת לפי טעמכם ומעט אגוז מוסקט.
מרק בטטה מתכון
 
שיהיה לנו חורף חמים וטעים.

לימור גרוס-קלינגר
אמא לשלושה מדהימים וכלב אחד. המתבגר המאתגר, ילדת השוקולד רבת האשכולות והפושעת קטנה שרק נראת מפורצלן. הצצה אל עולם האימהות בפרט, הורות בכלל ומה שביניהם... קצת מתכונים והרבה המלצות: ספרים, סרטים, סדרות ועוד. יצירה ורעיונות מקוריים לימי הולדת. בקיצור - אין רגע דל!