מעבדות היופי של קרליין גאות להציג: Color Blush

בחורה עם מחשב נייד

גילוי נאות אחד : הוזמנתי להשקה של הסמקים המהממים והחדשים של קרליין
גילוי נאות שתיים : מאוד אהבתי אותם, המירקם, הגודל, והצבעים
גילוי נאות שלוש : האהוב ביותר עלי הוא Baby Blush  צבע מהמם ברמות שמיזמן לא פגשתי

סומק בגוונים טהורים
להדגשה וחיטוב עצמות הלחיים
מעבדות היופי של קרליין משיקות בימים אלה סדרה חדשה של סמקים המסמנים את הדור החדש בשילוב של פיגמנטים טהורים, עמידות ונוחות במריחה.
סדרת הסמקים מיוצרת בטכנולוגיה חדשה המעניקה לסומק מרקם משיי, תחושת פודרה שקפקפה המעניקה מראה טבעי ללחיים ועמידות לשעות ארוכות.
הסומק החדש, "קולור בלאש", מכיל ריכוז גבוה במיוחד של פיגמנטים נקיים בעלי צבע עשיר, מוגנים על ידי מעטפת השומרת על הגוון המקורי שעות רבות לאחר המריחה. בנוסף מכיל הסומק תמצית אצה המעניקה רכות ולחות לעור.
קומפלקס פולימרים טבעי, פניני סיליקון ושילוב של טריגליצרידים עם סילקון, מעניק לסומק את תכונותיו החדשניות: מריחה קלה ומהירה ותחושה קטיפתית על העור.

  • מחיר מומלץ לצרכן: 109.99 ₪ מחיר מומלץ לצרכן.
    את מוצרי קרליין ניתן למצוא במבצע 40% הנחה או 1+1.
  • מוצר זה אינו מכיל פארבנים או מרכיבי בישום אלרגניים.
    לא נוסה על בעלי חיים.
  • סדרת Color Blush מושקת בימים אלה ברשתות הפארם הגדולות.
    בואו לבקר אותנו בדוכני היופי של קרליין.


10
גוונים בסדרה:
01, Baby Blush 02, Pink Mosaics
03, Mocha Pink 04, China Rose
05, Sweet Raisins 06, Reddish Brown
07, Natural Blush 08, Ginger Honey
09, Brown Sugar 10, Plum Sorbet

marina
בלוגרית דיסלקטית עם הפראות קשב וריכוז שכותבת עם שגיאות כתיב לא יודעת מתי כותבים עם "י" ומתי בלי....אבל תמיד יודעת מה להגיד :-))))