מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה חוגגת יום הולדת 13 שנים להקמתה.
גם אני הוזמנתי לחגיגות ה-13 שנערכו בסניף שבראשון לציון.
צילום נדיה היבא
צילום נדיה היבא
ניר בריח, בעל תואר ראשון במדעי המחשב ותואר שני בתעשייה וניהול. איש עסקים ואספן אומנות, והבעלים של מכללת השף ללימודי קולינריה, פתח את הסניף הראשון לפני 13 שנים בבאר שבע ומאז נפתחו סניפים נוספים בחיפה, ירושלים, תל אביב וראשון לציון. בראשון לציון פועלת המכללה כבר 6 שנים ומכשירה חיילים משוחררים, טבחים, קונדיטורים וחובבי קולינריה ובישול.

מכללת השף ללימודי קולינריה שינתה את פני הקולינריה בישראל, על ברכיה התמחו אלפי שפים וקונדיטורים.
במסיבת העיתונאים ובאירוע יום ההולדת, הציגו במכללה את הטרנדים החדשים בתחום, כמו צילחות מנות מעוררי תיאבון, חיבור בין אוכל ליצירת אמנות.
השף המנצח על הלימודים, הנחיית התלמידים וצילחות המנות הוא שף שליו קמחי.

המנות שטעמתי הוכנו על-ידי סטודנטים, וחיילים משוחררים בקורס למודי בשול מסעדה.
סיגר כבדי עוף,עם צנוברים ושמן זית על טחינה , תחמיץ חריף ועשבי תיבול – מנה שהיא ממש מעדן

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
גליל דג לברק על קרם סלק, אפונה וארטישוק אה-לה- רומנה עם ברוקולי וארטישוק אפוי- מנת גורמה מצויינת וטעימה מאוד.

גלילת עוף מרוקן מעצמות , ממולא בשר ופירות יבשים מוגש עם אפונה סינית וסלט נבטוטים במטבל טריאקי – מנה בניחוח אסיאתי


מדליוני פילה בקר על מצע קרם ארטישוק ירושלמי וקונפי עגבניות שרי, מוגש עם מג'דרה פריקי ועדשים שחורות לצד בוקצוי – מנת גורמה מושלמת בטעמים שאי אפשר להפסיק לאכול.


מבחר קינוחים שנראים בצלחת כמו גינה של קינוחים – חגיגה של צבעים וטעמים

המכללה בקשר ישיר עם מסעדות מובילות בתחום הקולינריה ומספקת באופן שוטף כוח אדם מבוגרי הקורסים לעבודה במסעדות רבות כגון: קופי בר, בנדיק, ברסרי, רפי כהן ועוד, במסעדות של רשתות בתי המלון הגדולות בארץ, בשרותי קייטרינג ועוד.
במכללת השף תוכניות לימודים חדשניות ומגוונות המקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה.
מכללת השף הינה מכללה ייחודית מסוגה ופועלת בשיתוף עם התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל. המכללה מכשירה ונותנת מענה בתחומי הקולינריה: טבחים,קונדטוריה,אפיית לחמים,שוקולד עיצוב ופיסול.
הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ.
בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל , ארצות הברית ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.
המכללה מעניקה תעודת גמר בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל .
מכללת השף המכללה היחידה בארץ שלימודיה מוכרים באיגוד השפים העולמי. המכללה נחשבת כגדולה ביותר במזרח התיכון.
אלפים מבוגרי המכללה נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.
לבוגרי המכללה ניתנת תעודה המוכרת לצרכי עבודה בארץ, ארצות הברית ואירופה וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.
אם אתם מחפשים שינויי בחיים, רוצים לתת ביטוי לכישורים וליכולות שלכם בעולם האישי והמקצועי – מכללת השף ללימודי קולינריה הוא בדיוק המקום עבורכם!!!
למכללת השף ולרישום לקורסים: http://www.hashef.co.il/
למכללת השף ביוטיוב https://www.youtube.com/user/hashefy
ליצירת קשר ולפרטים נוספים לפרטים נוספים: 1-700-700-690
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים של aviva_evenzohar











