מחפשת מתכון מנצח ב10 דק' עבודה? Press to impress

בחורה עם מחשב נייד

הוזמנתי לסדנת פטריות בחסות חברת "מרינה" ואת האמת הופתעתי לגלות את שפע התוצרים שלחברה יש להציע.

איך שנכנסתי לחדר הבישולים ב"דן גורמה", שולחן הירקות והפירות תפס את עיניי. ממש כמו באהבה ממבט ראשון ידעתי שיום אחד, כל זה (השפע שעל השולחן) הולך להיות שלי.

האהבה שלי לפטריות החלה מילדות, היכן שרק ניתן להוסיף פטריות, אני מוסיפה: סלטים, תבשילים, מאפים ואפילו קינוחים!

את הסדנה הובילה פאני רוטשטיין, שפית מקסימה שדאגה להסביר, להדגים ובסוף גם לעבור בינינו ולתת טיפים לבישול נכון.

הכי חשוב בשימוש בפטריות זה "לצמצם לצמצם לצמצם", להוציא את הנוזלים מהפטריות ובעצם בצורה זו לרכז את הטעמים הנהדרים שיש לפטריה להציע.

בסוף הערב חזרתי הביתה וידעתי בדיוק מה אני הולכת לעשות עם השלל שהאהבה מהמבט ראשון סיפקה לי (שולחן הפטריות):

דלעת ערמונית במילוי גבינות ופטריות

רכיבים:

5 דלעת ערמונים

3 סוגי גבינות: פרמז'ן, שמנת, מוצרלה

6-7 פטריות מיקס של: פורטובלו, שמפיניון.

מלח, פלפל, אגוז מוסקט.

שלב 1:

מורידים את החלק העליון של דלעת הערמונית (ושומרים אותו בצד), מוציאים את תכולת הדלעת בעזרת כף\ כפית.

WhatsApp Image 2019-07-29 at 13.07.00

 

שלב 2:

"לצמצם לצמצם לצמצם", להוסיף לפטריות בשלב הזה את המלח, פלפל ואגוז מוסקט.

בצד ניתן כבר לערבב את הגבינות ולאחר שהפטריות מתקררות ניתן להוסיף אותן לתערובת הגבינות.

WhatsApp Image 2019-07-29 at 13.07.01

 

שלב 3:

למלא את דלעת הערמונים בתערובת, לבסוף שמתי עוד קצת פרמזן מלמעלה וסגרתי עם הכובע של כל דלעת.

שלב 4:

בזהירות רבה להכניס את המגש לתוך תנור שחומם מראש (על 200 מעלות)  למשך של 20-30 שעה.

WhatsApp Image 2019-07-29 at 13.07.02

להוציא בזהירות מהתנור ולחכות שיתקרר מעט לפני ההגשה.