המתכון למוס, בהשראת נייג'לה לוסון.
למצרכים (ל-4 מנות)
250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
150 גרם מרשמלו חתוך
60 סמ"ק מים
50 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה+5 כפות (280 סמ"ק)
1 כף תמצית וניל
להכנה:
1. לשים בקערה (המתאימה למיקרוגל) את המרשמלו, השוקולד, המים והחמאה ולהמיס אותם במיקרו. לשים לזמנים קצרים יחסית ולערבב בין לבין. (שלא יישרף) לערבב היטב שלא יהיו גושים ולצנן.
2. להקציף שמנת מתוקה עם וניל לקצפת יציבה.
3. לערבב את השמנת עם השוקולד בתנועות קיפול.
4. להעביר לכוסיות ולהגיש.
לא פשוט? לא טעים? לא ממכר? לא הורס??????
אהבתם את המתכון? עשו לייק
ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!












