מוס סלמון משגע

בחורה עם מחשב נייד

 

מוס סלמון פרווה…

250 גרם סלמון מעושן,

פחית חלב קוקוס,שקית ג'לטין,

חלבון ביצה מוקצף לקצף קשה כמו לנשיקות,

חצי כפית מלח,חצי כפית פלפל לבן חצי כפית סוכר חום בהיר,

בצל גדול קצוץ ומוזהב בכף שמן,

בצל ירוק רק הגבעולים קצוצים .

ההכנה.

ממיסים ג'לטין בחלב הקוקוס .

מעבדים במעבד את הסלמון וחלב הקוקוס עם הג'לטין המומס.

מוציאים לקערה.

בוחשים פנימה את הבצל המטוגן והבצל הירוק ,

מקפלים את החלבון בעדינות ומעבירים לתבנית מתאימה להגשה.

מכסים היטב ומקררים עד שנקרש…מגישים עם מיונז מתובל ליד ולביבות כמו בליני .

בפסח עם בורמוליקוס…

השתמשו בחלב קוקוס בקרטונית ולא בפחית הוא טבעי טעים וללא תוספים.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.