מוס בננות ושוקולד אלוהי .
– 6 בננות שעמדו למות הושרו עם כוס חד פעמית סוכר למשך שעתיים. הוכנסו למעבד עם חצי קילו גבינה 9 אחוז
– 2 שמנת חמוצה –
2 אינסטנט פודינג ושקית ג'לטין מומסת בכוס חד פעמית מים רותחים ומקוררת מעט.
שם הם הפכו אחרי עיבוד למוס מדהים.
לעוגות כאלה אני משתמשת בקופסאות של איקאה עם מכסה 30X20 עמוקות.
מרפדים בפתי בר שוקו .מכינים חצי כוס חד פעמים עם כפית נס קפה עלית פשוט ומרטיבים אותם.
שופכים את המוס מעל ומקררים היטב שיקרש .
כשנקרש מכינים ציפוי משוקולד מריר או חלב עם חצי כוס חד פעמית חלב רותח או ממיסים במיקרו ,מוסיפים כף ליקר כלשהו ומעבירים מעל המוס לקירור נוסף.
אפשר להקפיא כמו גלידה אבל להוציא חצי שעה לפני -שיהיה סמיפרדו ולהגיש עם קצפת מעל למי שבא . ושוקולד













