נעים להכיר, אני ויקי גורשטיין ואני מנחת סדנאות בישול לטיני. בדר״כ אחרי שאני אומרת את המשפט הזה אני רואה מולי עיניים פקוחות לרווחה ועל האישונים אפשר לראות המון ???
אולי כדאי להתחיל את הסיפור שלי מהאמצע. לפני כחמש שנים הגשמנו חלום ונסענו לשליחות בצ׳ילה הרחוקה. כן, זה לא היה פשוט לארוז את כל החיים והמשפחה לתוך מכולה אבל, עשיתי את זה כבר פעם אחת, קצת לפני צ׳ילה. אז זה לא היה נראה לי כמו משימה בלתי אפשרית.

מה שכן התברר לי, שללמוד שפה חדשה בגילי המופלג (אז 42 אבל באמת מי סופר) זו כבר משימה יותר מורכבת. למרות זאת, הייתי חדורת מוטיבציה והצלחתי להתגבר גם על המכשול הזה כי קשה יש רק בלחם כפי שאתם בטח כבר יודעים (בכל אופן צמודה לאיש צבא כבר 25 שנה). במשך כשנה וחצי השקעתי ולמדתי ספרדית ובין לבין ביליתי בקבלות פנים ובמסעדות שוות, אכלתי אוכל כל כך טעים ושתיתי קוקטיילים ויינות טובים וידעתי שאני לא יכולה להשאיר את כל הטוב הזה לעצמי. אני חייבת שגם האנשים בישראל יכירו את המטבח הלטיני. כך בעצם נולד הבלוג שלי ״טעמים מקצה העולם״, מתוך הרצון ותחושת השליחות שהרגשתי שאני חייבת להעביר את זה הלאה.
מבלי להתעצל פתחתי בלוג, לקחתי שני קורסי בישול בשני המטבחים הלטיניים האהובים עלי: מקסיקו ופרו

ובמקביל גם למדתי להכין מאכלים מהחברות הלטיניות שהכרתי. הן רק חיכו להעביר לי את כל הידע שלהן במטבח המקומי שלהם וגם לספר לי על תרבות האוכל שלהם.
ואז נגמרה השליחות.
חזרנו לארץ.
והשאלה הגדולה היתה: איך ממשיכים מפה הלאה?
אחרי מחשבה מעמיקה החלטתי לעשות שלושה דברים:
- להמשיך לכתוב את הבלוג שלי.
- להתמקצע מבחינת הבלוג שלי (בניתי אותו לגמרי לבד) והלכתי לפרלמנט של יונית צוק. הלימודים היו מצוינים ואני למדתי על עצמי בעיקר שני דברים: אני אוהבת ללמוד ואני אוהבת לפגוש אנשים חדשים בעיקר נשים עצמאיות שנמצאות פחות או יותר באותה צומת דרכים כמוני.
- להעביר את הידע שלי בבישול הלטיני דרך סדנאות בישול. אפילו שיפצתי קצת את המטבח שיתאים להעברת סדנאות.
השנה החלטתי שאני רוצה ללמוד יותר לעומק את תחום השיווק הדיגיטלי, כדי לשווק בצורה הטובה ביותר את הסדנאות שלי. עוד לא הספקתי לצעוק את החלום שלי וכבר התקבלתי לבית ספר לשיווק דיגיטלי של סלונה ולאומי. זה היה כל כך משמח!
אז הנה אני כאן, בבית הספר לשיווק דיגיטלי נרגשת ומוכנה ללמוד מהטובים ביותר. מקווה שתצטרפו אלי למסע ולבלוג. תוכלו למצוא פה לצד הסיפורים שלי מתכונים טעימים וקלים להכנה מהמטבח הלטיני ואת כולם אפשר להכין בארץ ממוצרים מקומיים. אני מזמינה אתכם לעקוב אחרי גם בדף העסקי שלי וגם באינסטגרם.












