שמחה להציג את עצמי:
איך הכל התחיל?
אחרי מעל 20 שנות עבודה בהייטק כמנהלת חשבונות ראשית וחשבת שכר, אחרי שנים של עבדוה קשה והמון שעות החלטתי להוריד הילוך.
הייתה לי חברה טובה שנפטרה מהמחלה הארורה והבנתי שחיים פעם אחת והחיים יכולים להיגמר ברגע, ומאז אני מיישמת את משפט הדגל שלי "תעשי רק מה שאת אוהבת" (והיום זאת אחת השרשראות הכי נמכרות בקולקצייה שלי).
מצאתי חצי משרה בתחום הכספים, עבדתי 5 שעות ביום בחברת סטארטאפ ליד הבית – ממש חלום ורוד.
פתאום גיליתי זמן פנוי והתחלתי לי להכין לי תכשיטים. כל שבוע הכנתי כמה שרשראות לעצמי ושלחתי לחברות ושאלתי מה דעתן על הקולקצייה החדשה שלי?
החברות אהבו ויום אחד חברה אמרה לי "למה שלא תפתחי דף בפייסבוק שאוכל להראות גם לחברות שלי את התכשיטים"?
בקטע של צחוק פתחתי דף עסקי, בלי לחשוב יותר מדי קראתי לו "MFcollection" שזה בעצם ראשי התיבות של השם שלי, והיום יש לי כבר מעל 10,000 לייקים בדף העסקי ולקוחות מכל הארץ.
אחרי 5 שנים של חצי משרה בתחום הכספים ובשאר הזמן מעצבת תכשיטים, חברת הסטארטאפ נסגרה.
התלבטתי מה לעשות והחלטתי לתת לעצמי מתנה ו…יצאתי לדרך חדשה ולעסוק רק במה שאני הכי אוהבת וזה עיצוב תכשיטים.
בתור אשת כספים שהכל מחושב אצלה, כל ראשון לחודש נכנסת משכורת… להיות עצמאית ולצאת אל הלא הודע זה ממש הלחיץ.
להיות עצמאית בעלת עסק שגם מייצרת את התכשיטים, מוכרת, מפרסמת, שירות לקוחות ועושה לעצמי הנה"ח וזה לא פשוט.
יום אחד ראיתי חברות משתפות תמונות מקורס "דיגיטליות בעסקים" שבו הן השתתפו וזה הרגיש לי שזה בדיוק מה שאני צריכה!!!
אז נרשמתי באתר של בנק לאומי וכל כך שמחתי לשיחת הטלפון שבישרה לי שהתקבלתי.
השבוע התחיל הקורס, וזכיתי לפגוש אתמול 50 נשים מדהימות, שכולן עצמאיות כמוני ואני רק מחכה לעוף עם הקורס.
המוטו שלי שעל אופנה לא צריך לשלם יקר ולכן המחירים שלי מאוד אטרקטיביים ונוחים.
ולמי שרוצה להציץ ולפרגן לדף העסקי: https://www.facebook.com/MFcollection1
אגב: גרה באם המושבות בפ"ת וניתן להגיע אליי כל יום בתיאום מראש 0526407378














