מג'דרה
למצרכים:
1 כוס עדשים חומות/שחורות שטופות
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
2 בצלים גדולים קצוצים
שמן זית
מלח
להכנה:
1. לבשל את העדשים בהרבה מים כחצי שעה – או עד שיתרככו. לסנן.
2. בסיר בינוני לטגן את הבצלים ב – 4 כפות שמן זית עד שישחים.
3. להוסיף את העדשים ואת האורז לערבב יחד עם הבצל. להוסיף 4 כוסות מים ומלח (כף שטוחה בערך או לפי הטעם) ולבשל על אש קטנה עם סיר מכוסה כ-20 דקות או עד שהמים יתאדו. להשאיר את הסיר מכוסה עוד חצי שעה לפני שאוכלים.
4. נפלא עם יוגורט קר או כתוספת למנת בשר.
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













