למצרכים:
3 ביצים
2/3 כוס סוכר חום
1 שמנת מתוקה (250 סמ"ק)
40 גרם קקאו
220 גרם קמח
1 אבקת אפיה
50 גרם שוקולד לבן
80 גרם שוקולד מריר
ווניל
אופן הכנה:
כשרציתי לפנק את יונתן ומיכל במאפה טעים, מנחם וממש זריז החלטתי לאפות להם מאפינס שוקולד. לא סתם שוקולד, דאבל שוקולד!!


ילד מקולקל/דרור שגב
ילד מקולקל/דרור שגב
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?