מאפינס ברוקולי כרובית וגבינה .

בחורה עם מחשב נייד

מאפינס ברוקול וכרובית
בועז ועינת הגיעו לארוחת בוקר שחיכתה להם חמימה בתנור -שבת חמודה שהעברנו יחד ומאז עינת מזכירה לי אותם תמיד…

תהנו גם אתם

המצרכים-
חצי קילו קמח תופח
1 וחצי מיכלי קוטג'
1 מיכל שמנת חמוצה 9 אחוז
כפית מלח
חמאה קטנה רכה מאוד 100 גרם
200 גרם צפתית מגוררת
2 ביצים
כפית פלפל שחור גרוס גס
ראש כרובית קטן – חצי קילו לערך
ראש ברוקולי קטן 300 גרם בערך
לפיזור מעל גבינת אמנטל מגוררת

 

ההכנה
מבשלים את הכרובית והברוקולי במי מלח דקה מקררים וחותכים לפיסות קטנות
את שאר החומרים מערבבים היטב
מוסיפים את הברוקולי והכרובית
מעבירים לתבניות מאפינס
מפזרים אמנטל (זו הגבינה עם החורים הגדולים ומעט מתקתקה-לא להחליף)
אופים שיזהיב
מגישים חם עם יוגורט

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.