תמיד תמצאו אצלי במקפיא בצק של מלאווח. הוא נגיש, זמין וקל מאוד לעבודה – הכי חשוב: חוסך הרבה הרבה זמן של המתנה (להפשרה) ועבודה.
כשמגיעים אורחים בהפתעה, אני מיד שולפת מלאווח תוך 5 דקות הוא מופשר. מכינה מילוי לפי בחירה, ממלאת ואופה. חצי שעה ויש יופי של ארוחה.
למצרכים:
1 חב' עלי מלאווח (6)
למילוי:
3 קוטג'
2 ביצים
1/2 כוס קמח
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח (בערך כפית מחוקה – אפשר לטעום)
מעל:
ביצה טרופה
שומשום
להכנה:
לפרוס על השייש את העלים – עד שתכינו את המילוי הם כבר יפשירו.

לערבב את מצרכי המילוי.
ממלאים כל עלה וסוגרים לשניים.

למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה (או עד הזהבה).
מושלם! אצלי אוהבים לאכול את זה עם עגבנייה מגורדת – והמייטיבים – עם עגבנייה מגורדת מעורבבת עם סחוג.
10 דקות הכנה (כולל הפשרה) – מושלם!!!













