1/2 חבילת עלי פילו מופשרים
עוף שלם מבושל ומפורק (בושל במרק) חתוך
1 כוס אגוזי מלך מעט שבורים
1/2 כוס בצל מטוגן (יבש)
4 שיני שום כתוש
פלפל שחור, מלח
מעט כמון
שמן להתזה על עלי הפילו.
הכנה:
בקערה, לערבב את כל החומרים יחד.
אפשר להוסיף פטרוזיליה , שמיר.
קערת פאי עם דופן גבוהה גודל 26 ) משומנת,
להתחיל לסדר את רצועות הפילו, יש לשמן כל עלי שמונח בקערה.
לאחר שמניחים 8 עלים, מכניסים את כל התערובת ואחר ל"סגור" עם שולי הפילו.
להתיז שמן ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב יפה יפה
אפשר למרוח ביצה ואז מקבל צבע יפה יותר.
תיהנו
יש להשאיר שוליים על מנת ל"עטוף" את כל התבשיל.













