מאוזנר למען הקהילה- יוצאת במבצע 'טרנק שאו' בשיתוף ארגון פתחון פה

nt8

מאוזנר למען הקהילה

מבצע "טרנק שאו" יוצא לדרך!

 

מאוזנר חברת אופנה עילית ישראלית, היא ממותגי-העל הבולטים של מדינת ישראל. החברה שהנהיגה לראשונה בישראל, בשנות ה-70 תרבות אופנה נשית, חתומה גם על קוד הלבוש של מובילות דעת קהל, בחברה הישראלית.

למרות ההצלחה והתהילה שקטפה החברה לאורך שנים, הקפידו בעלי החברה, יהשע ורבקה מאוזנר, לתרום תמיד למי שידה אינה משגת :"זכות גדולה נפלה בחלקנו לשמח נשים, שזוכות לא רק לבגדים, אלא גם לתובנה שיש  מי שמאמין בהן! יש מי שרוצה להעצים אותן ומאמין שהדרך שלהן להצלחה מתחילה מחליפת העסקים הראשונה אותה תרמנו".

nt7 nt6

כדי למקסם את פוטנציאל הנתינה  של נשות ישראל, חברה מאוזנר לארגון"פתחון לב" הפועלת למען שבירת מעגל העוני בישראל ומסייעת למשפחות נזקקות, והיא יוצאת  ביוזמה משותפת -מבצע "טרנק שאו" .

nt9

כל אישה תוכל להיות חלק ממפעל הנתינה המרגש הזה, באמצעות  תרומה אישית שלה של בגדים שאינם בשימושה. הבגדים יאספו מ-14 בוטיקי רשת מאוזנר בפריסה ארצית  ויועברו לארגון"פתחון לב".

בתמורה לבגדים  שיתרמו, תעניק מאוזנר  במתנה, שוברי רכישה בסך 50 שקלים, על כל פריט -עד 20% מערך הקנייה.

nt3 nt2 nt1 nt5 nt4

המבצע יתקיים בין התאריכים 14.2-8.3.17

אתר החברה: www.mausner.co.il

פייסבוק: https://www.facebook.com/MausnerFashion

אינסטגרם: https://www.instagram.com/mausner_fashion

 

לחברה 14 חנויות בוטיק הפרושות בארץ, החברה מתעתדת לפתוח 2-3 חנויות נוספות בשנה הקרובה.

 

רשימת רשת הבוטיקים:

תל אביב – גן העיר, רח' אבן גבירול 71 | רמת אביב, מרכז שוסטר, רח' אחימאיר 25 | כיכר המדינה, רח' ה' באייר 14 | גבעתיים – קניון גבעתיים (קומה 2, צמוד לקפה אילן'ס) רח' ויצמן  71 | ראשון לציון- מרכז בן-גוריון, שד' בן גוריון 4, פינת רח' רוטשילד 126 | רחובות- רח' הרצל 196 | ירושלים – רח' שמאי  17 | רמת השרון- מרכז שופינג, רח' סוקולוב 34 |  רעננה- רח' אחוזה 88 | כפר סבא – קניון ערים, רח' כצנלסון 14 | חיפה- מרכז פנורמה, רח' הנשיא 109 | פתח תקוה, חובבי ציון 11.

Outlet: תל אביב- רח' וולפסון 15 (חנות עודפים) | בית טפר- רח' תל-גיבורים 5 (חנות עודפים).

Iaffa Gavish
כותבת על נושאים מגוונים. הצגות, ספרים, אוכל, מסעדות ולייף סטייל. תמצאו כאן את היומיומי, את שעות הפנאי ואת ההנאות הקטנות של החיים.