אתמול כשטיילתי לי בקניון ועשיתי את טעות חיי כשנעצרתי רק להסתכל על האודם האדום הזנותי שאני כל כך אוהבת בחנות מוצרי הטיפוח ובזמן שבחרתי לי בשקט לעצמי צבעי מלחמה המוכרת שצבעה את עצמה מכף רגל ועד ראש הסתכלה עלי ואז הטילה את הפצצה (כאילו לא ידעתי) יואו מאמי את נראית כמו דב פנדה!! ת יודעת שיש לך עיגולים שחורים מסביב לעיניים?? חשבתי שיש לי מסביב ריבועים עניתי לה והיא המשיכה, את חייבת קונסילר!! היא זעקה לאלוהי המייקאפ בואי בואי אני אעשה לך נסיון תראי איזה יופי, היא משכה אותי והושיבה אותי על הכסא ההוא עם המושב הזעיר הזה שנכנס לי לאט לאט לתוך התחת (התחלתי ב-1.20 גובה ישיבה וסיימתי על הרצפה) ואז היא הוציאה את הבטון, הטיח והסיד והקימה לי פיגומים בעיניים והתחילה למרוח עם שפכטל – קרם עיניים, קרם בסיס, קרם פטיסייר, מייקאפ שקוף , קונסילר עבה , עוד פעם מייקאפ אטום , עוד קצת קונסילר גס , פודרה וטאץ' אחרון של קונסילר דק, תראי איזה יופי היא התלהבה!!!מה יופי?? איזה יופי שאלתי אותה!! חוץ מזה שהעלת אותי עכשיו ב – 10 ק"ג במשקל שום דבר לא השתנה וחוץ מזה עם שני הפנסים שמרחת לי מסביב לעיניים כבר יכולתי להאיר את איצטדיון רמת גן, סתומה!!! בשביל שהכהויות שלי מתחת לעיניים יעלמו אני צריכה לישון 200 שנים רצוף.
ועם כל הקרמים שהיא תקעה לי בפרצוף נזכרתי בקרם ההוא, הלימוני המתקתק והחמצמץ בו זמנית הקרוי למון קארד שהוא קרם לימון המתאים כתוספת לעוגות גבינה, מרנג,מלית לטארטלטים, סתם תוספת ליד עוגה וגם כן כן על לחם טרי!
* קרדיט תמונה: נורית פלד המקסימה *
למון קארד (מתכון של דנית סלומון)
החומרים מתייחסים לשתי צנצנות קטנות.
2 ביצים גדולות.
90 גרם חמאה.
קליפה מגוררת משני לימונים.
80 מ"ל מיץ לימון טרי.
130 גרם סוכר.
אופן ההכנה:
בסיר קטן טורפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים את שאר החומרים, ומבשלים מעל להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה והתערובת אחידה, ממשיכים לערבב עד שהתערובת מבעבעת קלות ומסמיכה, מסירים מהאש , מסננים במסננת ומעבירים לצנצנות ומשם למקרר (חיי המדף 3- שבועות).
בתאבון 🙂












