סבתא בישלה לסבא ארוחה כזו פשוטה וטעימה
הכל בפיירקס אחד לא צריך צלחת רק מזלג
סבא לקח ביס וסבתא לקחה ביס והכל נגמר.
אז כן גם אנחנו לפעמים מתפנקים ככה בלי בישולים…
כשהייתי קטנה סבתא הייתה קוראת לזה "מעקרונה" ומכינה את זה
עם גבינה אך איזו גבינה הייתה מצפינה עד צפת כדי לקנות
צפתית קשה של "קדוש" קונים גוש לכל השנה אז היא נגמרה לי!
ועד לקנייה הבאה בהעדר גבינה צפתית,
הבולגרית עושה גם את העבודה.
סיר מים חמים
פסטה
גבינה בולגרית 24% מגוררת
ואל תשאלו אפשר 5% זה לא אותו הטעם
2 כפות שמן זית
גבינה פרמז'ן מגוררת
זה כל הסיפור.
אחרי שהפסטה התבשלה כמובן בכמויות לפי
מצב הזלילה שלכם…
אני מעבירה לכלי פירקס מוסיפה 2 כפות שמן זית
וגבינה בולגרית בנדיבות ! אל תשאלו כמה כפות?
סבתא שלי הייתה אומרת "כמתנת ידכם"
מערבבת הכל וישר לגריל הכי חם עד שזה מזהיב
לא לכבות את הגריל למה?
כי אחרי שתזללו חצי ארוחה זה יחזור לסיבוב שני…!
בפנים כל הפסה נשארת לבנה אבל למעלה זה קריספי
קרנצ'י טעים אש, כל אחד חוטף ביס ובדיוק באמצע הארוחה
כשנשאר חצי מכמות הפסטה אני מפזרת גבינת פרמז'ן


















