לימון כבוש

לימון כבוש

לימון כבוש על צידו

לימון משגע בשיטה קלה וטעימה שיטה שרצה ברשת וקיבלה שדרוג ושינוי ממני

לוקחים לימונים צהובים ויפים ופורסים לפרוסות דקות לא עד הסוף

מפזרים מלח בין הפרוסות ואורזים בשקית ניילון

מניחים במקפיא…כן כן במקפיא ל-3 ימים

מפשירים בשקית עצמה

מעבירים לצנצנצ עם הנוזלים ןמוסיפים עוד מיץ מלימונים טריים כדי גובה מחצית הכמות שישנה בצנצנת.

מתבלים בעמבה חמוצים,פפריקה מתוקה וחריפה ושום ומניחים לאיחוד טעמים ליום שלים

אוכלים ומתענגים.

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.