התוכנייה
התפריט
ויש גם קטעי קריאה
מרכיבי הסלט
הסלט המוכן
מגדל הפירה בשלבי ההכנה
מגדל הפירה הסופי
דפי הפילו מרפדים תבנית מאפינס
אידוי עלי הבק צ'וי
מאפה הפילו: שלב המילוי 1
מאפה הפילו: שלב המילוי 2. מכאן הם הלכו לתנור
מאפה הפילו עם ביצי השליו, שנייה לפני שהוכנסו שנית לתנור לעוד כמה דקות
הצלעות משכשכות במרינדה
הצלעות על הגריל
צלחת הסדר
כדורי חרוסת. תרומתי הצנועה לערב זה
המצפון קצת הציק לי בגלל הטלה המסכן, אז הוחלט שבשאריות נצ'פר חיה אחרת
הכנת תוכנייה, תפריט, אוכל וצילום: מיכאל זילברמן
הכנת כדורי חרוסת (250 גר' תמרים ללא גלעינים, שלושת רבעי הכוס שקדייה, 3 כפות ליקר שקדים, 2 כפות סילאן טבעי, קליפה מגוררת משני תפוזים, שקדים גרוסים ותפוזים סיניים מסוכרים קצוצים): אני.











