לחמניות שוקולד צ'יפס

לחמניות רכות ומתוקות בתוספת מעניינת של שוקולד צ'יפס – לא רק לילדים!

12075057_10206155650545060_2246746709796589839_n

למצרכים:

1 ק"ג קמח

50 גרם שמרים טריים (או 2.5 כפות שמרים יבשים)

100 גרם סוכר

100 סמ"ק שמן

20 גרם מלח

1 ביצה

150 גרם שוקולד צ'יפס

500 סמ"ק מים פושרים

לפיזור מעל:

שוקולד צ'יפס

ביצה טרופה

להכנה:

1. לשים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק. ללוש 5 דקות.

2. להניח את הקערה במקום חמים לתפיחה – עד שנפח הבצק יוכפל.

3. להעביר את הבצק למשטח מקומח וללוש אותו על מנת להוציא את האוויר.

4. להוסיף את השוקולד צ'יפס וללוש שוב עד שהשוקולד יתפזר באופן שווה בבצק.

12063860_10206155651345080_7927771919425448889_n

5. לחלק לחלקים שווים (לפי גודל הלחמניות שרוצים לקבל כ- 100 גרם לחמניה) וליצור לחמניות.

12063728_10206155651185076_1354539680578768727_n

6. למרוח כל לחמניה בביצה טרופה, לפזר נטיפי שוקולד צ'יפס ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

12038050_10206155650865068_8195781853881218233_nבתאבון ובהצלחה!!!

12079660_10206155651025072_161127547928194101_n