חומרים:
2 כוסות קמח מצה
1/2 שקית אבקת אפייה
תפוח אדמה בינוני – מבושל
5 ביצים גדולות
2 כוסות מים רותחים
100 גר' חמאה- או 1/2 כוס שמן
1 כפית מלח
כפית סוכר
עטרות נייר מס 4 או 5
חופן צימוקים.
הכנה:
1. מרתיחים בסיר מים + חמאה ומוסיפים את הקמח תוך בחישה.
2. אחרי שהתערובת מתקררת מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים א. אפיה, תפוח אדמה, מלח וסוכר.
3. את הביצים להוסיף בהדרגה .- זה השלב להוסיף את הצימוקים
4. מניחים לקירור בצד ל1/4 שעה.
5. בידיים משומנות יוצרים כדורם קטנים, מניחים בעטרת הנייר ואופים 











