לחמניות אורגנו ופרמזן

לחמניות קוקטייל טעימות להפליא. ריחניות, טעימות, רכות והכי חשוב- עם טעם של עוד! כשאני ממציאה מתכון והמציאות עולה על כל דמיון אני הכי מאושרת!

11930963_10205977066480570_7102852265924780608_oלמצרכים:

750 גרם קמח שמרים

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

2 כפות סוכר

כף מלח

1/2 כוס שמן זית

1 צרור אורגנו טרי טחון במעבד מזון

מים (בערך 2 כוסות)

לפיזור מעל:

שמן זית

מלח ים אטלנטי (או מלח גס)

פרמזן

להכנה:

1. לשים בקערת המיקסר את כל המצרכים פרט למים ולאורגנו. לעבד את כל המצרכים ולהוסיף את המים בשלבים עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה ונעים למגע. ללוש 5 דקות. להוסיף את האורגנו הקצוץ וללוש עוד 2 דקות.

11951193_10205977067400593_5371878409955992096_n

2. להניח במקום חמים לתפיחה.

3. ליצור צורות של לחמניות. למרוח כל לחמנייה בשמן זית ולפזר מלח גס. להניח לתפיחה. לשים על כל לחמנייה מעט גבינת פרמזן.

11905770_10205977067520596_6446254689379040575_n

11954565_10205977067480595_2384017691489579540_n

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.

11891468_10205977066560572_8277464882902795432_o