שבועות
כשאין אמצעים רבים אבל פיות לשמח סבתא הכינה כמות וכולם ליקקו אצבעות ושקט שרר בשולחן .
חצי קילו קמח
גבינת טוב טעם אריזה אחת 2 כפות שמרים יבשים
כוס חלב חמים -חד פעמי לשתיה חמה
2 ביצים
כוס חד פעמית לשתיה קרה סוכר
קליפת לימון או תפוז מגוררת או תמצית וניל טובה
לפיזור סוכר וניל או סירופ סוכר מתובל במא-זאהר (מי פריחת הדרים)
סבתא השתמשה במי ורדים …
לשים בצק רך ואם צריך מוסיפים מעט מים חמימים ליצירתו
שמן לטיגון עמוק
ההכנה-
מתפיחים פעמיים ויוצרים עם כף צורה ומנטפים לשמן חם
מטגנים שיזהיב ומגישים חם
לסירופ- כוס סוכר ,כוס מים,כמה טיפות לימון ותיבול שאוהבים .
ללביבות מלוחות מחליפים טוב טעם בבולגרית רכה 250 גרם,ומגישים חם עם רוטב לטבילה ליד כמו גבינה שום שמיר או שמנת חמוצה …
מענג ביותר .












