כתף בקר

נתח בשר איכותי, מילוי של ירקות ועשבים או למרוח חרדל וחזרת, עבודה קלה = תוצרת נפלאה

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

לקנות יחידת כתף בקר- לבקש להוציא את העצם 3 ק"ג

1/2 כוס חרדל דיז'ון

1/2 כוס חזרת כתושה

מעט דבש

1 כוס יין

הכנה:

"לפתוח" את הבשר ( כמו שניצל)

למרוח חרדל וחזרת

לקשור עם חוט

למעלה לפזר מעט דבש

להכניס לתנור בכלי חסין אש  שחומם מראש 180 מעלות

ל21/2 שעות

הגשה:

לפרוס פרוסות

אפשר למלא בעשבים או בבשר טחון.כתף בקר