כריך מושקע מפני שאני כזו אז מה לעשות …

בחורה עם מחשב נייד

 

 

 

 

כריך

קבלתי לנסות את פסטרמת האלופים של זוגלובק

התאים לי מאוד מפני שהיא דלת שומן וטעימה בטירוף…

חצי אריזה זללתי כך מפני שהיא פרוסה כל כך דק שהן גוררות לעוד ועוד .

בשאר הכנתי לדרלינג שלי כריך מושקע מפני שאני משקיענית מטבעי

הכנתי אנטיפסטי מרבעי עגבניות,רבעי פלפלים בצבעים ושיני שום טריות כי זו העונה

תיבלתי בשמן זית , פלפל שחור , סוכר חום וכמה טיפות טריאקי

כשיצא מן התנור בליל ריחות נפלא והירקות היו צלויים היטב הוספתי כמה טיפות בלסמי וקיררתי.

את הכריך מלחמניה טריה וארוכה מרחתי במיונז טוב ומעט חרדל שעירבתי לתוכו

הנחתי את הפרוסות הדקיקות מעל ואת הירקות הצלויים מעל הפסטרמה שלי

פיזרתי כמה ענפי שמיר קצוצים גס לטעם והגשתי כלאחר כבוד לדרלינג שלי .

חבל שלא היה צילמתי את החיוך המעלף שלו ….

כן זה היה טעיםםםם, פסטרמה דלך קלוריות ורכיבים בריאים

מה רע לארוחת ערב באמצע השבוע .?

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.