הייתי מאוד עסוקה והיה עליי להכין ארוחת צהריים. על מנת לקצר זמנים, החלטתי הפעם לקנות כרובית חתוכה ושטופה שנמצאת במקררים בשופרסל. לא התחרטתי. המנה היתה מוכנה בצ'יק וטעמה – מושלם!
למצרכים:
1 חבילת כרובית נקייה (במקרר של הירקות – של שופרסל) 500 גרם
1 קופסת עגבניות מרוסקות – שופרסל
1/2 בקבוק מיץ עגבניות – שופרסל
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף כורכום
מלח, פלפל
2 כוסות מים רותחים
4 כפות שמן זית
צרור שמיר קצוץ
להכנה:
1. בסיר שטוח וגדול, לחמם את השמן ולהוסיף את התבלינים. לערבב אותם בשמן החם כחצי דקה. להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת מיץ העגבניות ואת המים.
2. לבשל עד רתיחה. להנמיך את להבת הגז ולבשל את הרוטב עוד כרבע שעה. להוסיף את השמיר ואת הכרובית ולערבב. אם חסרים נוזלים (צריכים להגיע עד גובה הכרובית) להוסיף עוד מעט מים רותחים.
3. לבשל יחד כ- 40 דקות. לצרף לאורז לבן/פירה או לאכול כמנת ירק בפני עצמה – מושלם!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














