כשכלו הכוחות והחגים עברו במיוחד עמוסים כמו אצלי עם לידתה של מוראיל נכדתי ערב החג והמשכו תהיתי מה מכינים ממה שיש כבר בבית בלי קניות וכאבי ראש לעמוד בתור .
גם זמן הבישול שיחק פה משחק ענק ובלגאן במשבח כל שכן .
סובבתי ראש וראיתי אותוווו כן אותו – כרוב יקר שלי ואהוב העלית בי חשקוקים .
קצצתיו קיצוצי קיצוצים וגם שני בצלי ענק בשמיניות והלכנו להכין רוטב לספגטיני דקיקים ששלפתי ממדף הפסטה שלי.
מודה – אני חולתתת פסטה מכל סוג .
בואו להכין איתי מעדן .
המצרכים
חבילת פסטה דקיקה – ספגטיני מבושלת במי מלח ככתוב בהוראות.
לרוטב
שמן לטיגון
כרוב בינוני חתוך לאטריות דקות
2 בצלים גדולים חתוכים לשמיניות
פלפל אחד אדום וחתוך לרצועות דקיקות .
חצי חבילת כוסברה קצוצה גס
ככפית גביש שום או שתי שיני שום גדולות כתושות
כפית מחוקה פלפל שחור
צ'ילי מתוק לפי הטעם – קחו את זה החריף יותר
4-5 כפות טריאקי (של אוסם- הוא לא סירופ מתוק ומתובל כיאות)
כמה חתיכות ג'ינג'ר כבוש – לא חובה זה רק מוסיף עוד טעם .
כף שמן שומשום
מלח לפי טעם .
במחבת גדולה ועמוקה – סוטאז' או רגילה
משחימים בשמן כרוב ובצל
הם מתקרמלים והופכים שקופים וזה הזמן להוסיף רצועות פלפל דקיקות להקפיץ עוד קצת
מוסיפים תיבול וטועמים .
מוסיפים את הספגטיני ובוחשים בזהירות כדי לצפותם היטב .
טועמים ומתקנים תיבול.מוסיפים הכוסברה .
יותר חריף,ססיפו צ'ילי או טבסקו
יותר מתוק תוסיפו צ'ילי מתוק.
שחקו עם זה .
תגישו לילדים שלכם עם שניצלונים ליד ובא לציון גואל הם מתים על זה.
חוסל סיר ענק פה.













