תכננתי בהתחלה לנסח טור אישי חדש-ישן, אבל האמת אני פשוט מרגישה שאני חוזרת על עצמי, ובלוג בעצם לדעתי הוא יותר מעין יומן ועכשיו הכי חשוב לי להביע בכתב את מחשבותיי.
בכל מקרה, כן אתחיל בהצגה עצמית מהירה, כדי שתדעו עלי קצת… אני סופרת ומידענית עם מוגבלות ואני גם יזמת חברתית. שמי הוא נורית.
אני האמת חיה באושר – נשואה, עובדת וסביבי המון אנשים וכלבה שאני מאוד אוהבת. אין לי על מה להתלונן את חלומותי כבר הגשמתי. טוב, את רובם.
אני מאוד רוצה להשפיע – זה החלום האמיתי שלי – להשפיע ובכך לעזור לאוכלוסיית האנשים עם מוגבלויות.
בעבר כבר פעלתי וארגנתי מפגשים חברתיים, הרצאתי בבתי ספר ואף ארגנתי יריד תעסוקתי לאנשים עם מוגבלויות. הוא היה טוב, אבל כעת אני רוצה לעשות שוב מעשה ולארגן כנס גדול לאנשים עם מוגבלויות, תוך כדי שינו תפיסה – עובדים עם מוגבלויות הם נכס והכי מגיעה להם עבודה – עבודה איכותית.
חשוב לי לציין שוב – שלי כבר יש עבודה – אבל אני רואה הרבה אנשים עם מוגבלויות שהכי מגיע להם עבודה ומשהו בדרך להעסקה מתפספס.
המעסיקים מלאים סטיגמות, מחפשי העבודה סובלים מביטחון עצמי נמוך וכך שלא יוצאות בפועל השמות, בייחוד לא השמות אמיתיות.
הכנס נועד לשנות זאת – ובדרך לקדם ולהגשים חלומות של אחרים.
בכנס שאני מארגנת צפויות להיות הרצאות וסדנאות. אמורים גם להיות פאנלים מרתקים וסיפורי התמודדות. כל אלו אמורים לתת כלים הן למעסיקים והן למחפשי עבודה.
במקביל כמובן יתקיים יריד משרות רציני.
כל זה צריך לקרות ואאני פועלת המון שהכנס יתקיים.
כמו לכל יוזמה צריך כסף, וכעת אני מקדמת פרוייקט לגיוס המונים בהדסטארא.
כל כך חשוב לי שהכנס ייצע לפועל, הכי צריכה זאת,
אז בבקשה מכם הכנסו לפרוייקט הדסטארט ותמכו
[youtube s6Yr6C78FQM nolink]
פשוט אם לא יהיה גיוס מלא – הכנס לא יקרה וזה באמת עכשיו הכי חשוב לי













