כדורי פיצה

גם אוהבי הפיצה הגדולים ביותר חייבים מדי פעם לגוון. אז הנה כמה רעיונות

מי שלא אוהב פיצה – שיקום. אף אחד לא קם, אה? אבל זה שכולם חוץ משלושה אנשים משונים אוהבים פיצה, זה לא אומר שצריך לשקוט על השמרים (משחק המילים מכוון) ולא לגוון. אז הנה כמה רעיונות לגיוון שמצאתי – כולם מבוססים על הרעיון של להפוך את הפיצה מעיגול שטוח לכדור, מה שגם הופך את העסק להרבה יותר יפה וקל לנשנוש.

המתכון הראשון הוא זה שבסרטון שלפניכם:

[youtube nu6BI1NwLzs nolink]

מתכון לבצק פיצה תמצאו פה (מתוך הבלוג של תמר געש), ואת כדורי הפיצה אופים ב-200 מעלות. בסרטון הפיצה היא בשרית, אבל כמובן שאפשר לגוון בתוספות. נו, כמו בפיצה

המתכון השני התפרסם אתמול ב-ynet וזכה ליותר מ-400 אלף צפיות. תמצאו אותו פה.

והמתכון השלישי הן לחמניות הפיצה של פאני רוטשטיין, שעלו בבלוג שלה כבר לפני חודש וחצי.

אז שיהיה לכולם בהצלחה. לכו לנסות ותחזרו לספר לי איך יצא