הטרלטים קנויים.
200 ג' דג מעושן
100 גר' גבינת ריקוטה
מעט ביצי דגים
150 גר' סלמון חתוך
ונענע לקישוט.
מלח+ פלפל גרוס גס
לנקות את הדג מהעצמות ולמעוך בעזרת מזלג,לערבב עם גבינת הריקוטה,לתבל מלח+ פלפל ולהרכיב כמו בצילום
מנה ראשונה או סתם נשנוש, אלתור ב 5 דקות.
מרשים

רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?