לאחרונה התחלתי להיזכר כי אני אישה, אז ההתחלתי להתאפר אומנם לא באופן סדיר אבל משתדלת, עדין לומדת להישאר בקווים הרצויים.
ושלב ראשון הבנתי שהגיע הזמן שאלך לקוסמטיקאית לטפל ולנקות את העור בכל זאת השנים, השמש הישראלית, החיים בסביבה עירונית, יחסית למי שראתה קוסמטיקאית לפני יותר מ 6 שנים וגם אז זו הייתה מתנה של חברה, ציפיתי לגרוע מכול.
אם יש מישהי שאני סומכת עליה זו זיו, אני מכירה את האני מאמין של זיו כבר לא מעט שנים, והיא גם אף פעם לא לחצה עלי.. "בזמן שלך"… "לכל אחת מגיע עור מושלם", מעבר לכך אצל זיו את "בבית" זה תמיד מרגיש כמסיבת בנות, אז היום הגיע והשעות שלי הן לא בדיוק קונבנציונליות 20:30 וזיו מבינה ומקבלת אותי בחיבוק חם נס קפה ועוגה.
האהבה לאסתטיקה יופי וטיפוח בשביל זיו היא דרך חיים, טיפולים בלתי פולשניים, רגישות,אבחנה מדויקת של העור כדי למקסם תוצאות.
אני זוכרת את החברות שיצאו מטיפול הפנים אצל זיו קורנות ועם ביטחון עצמי ותחושת התעלות מהתוצאה שנשקפה אליהם במראה, ולא הבנתי אז…את ההתרגשות.
זיו טרחה להסביר: "אני רואה מידי יום נשים המתמודדות עם מעמסת החיים ומשימות שמגיעות לרמות תשישות ועייפות כה גבוהה בגלל חוסר טיפול ותשומת לב קודם כל לעצמן.
בכל טיפול וטיפול זיו משתמשת במרכיבים טהורים ואיכותיים ביותר במטרה להעניק לך את המראה האופטימלי של עור חלק וגמיש, בריא וקורן למראה.
אנו מתחילות מניקוי עור הפנים עם סבון מיוחד ופיליניג גרגרים. ממשיכות בהחדרת חומרים מזינים המיועדים לשיקומו, וטיפול בפגמי העור ועד לטיפולי אנטי אייג'ינג, קריאטיב מסכת הכסף ועוד.
הבראת העור והענקת מראה רענן.
זיו מפנקת ומשתמש במסכת דטוקס שעשירה בתמציות צמחי מרפא שמרגיעה אודם וגירויי עור, מסייעת בניקוז רעלים, ומגבירה את תכונות ההגנה הטבעיות של העור ומשאירה אותו רענן ורווי בלחות.
הטיפול היה כייף מפנק ומלא זוהר גם לא מגיע את הטוב ביותר. אצל זיו את מרגישה שהערב את המלכה והכל נועד כדי לגרום לך להרגיש הכי טוב עם עצמך.
לקראת השנה החדשה זיו מזמינה אותנו לאהוב את עצמנו ואת העור שלנו..הטבה מיוחדת של טיפול ואבחון העור ב 250 ש"ח במקום 350.
זיו – 054-3515262
https://www.facebook.com/ziv.cohen.16
שלכן,
רעבה תמיד
נטע-לי כץ
















