אני לא מבשלת באמצע שבוע,
גם לחם טרי עם טחינה טעים לא?, היום הרגשתי צורך למה?
זה כבר לפוסט אחר.
תיהנו.
חומרים לעוף:
1 חזות עוף
6 שיני שום קלופים וקצוצים
2 כפות שמן שומשום
2 כפות סומסום קלוי
מעט שבבי בצל יבש
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
1 כף מחית קארי צהוב
מעט סויה (השתמשת בדלת נתרן )
חומרים לשעועית:
400 גר שעועית ארוכה ועדינה קפואה
6 שיני שום קלופים וקצוצים
10 גר' חמאה (פס מחבילת חמאה של 100 גר')
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
הכנה:
את חזות העוף לחתוך לרצועות
לערבב יחד עם כל החומרים.
מעט מעט שמן -שהעוף לא ידבק למחבת עם דופן ,
לחמם את המחבת ולהכניס את רצועות העוף
ולהקפיץ,
ואחר על להבה נמוכה 10 דק'
במקביל, לחמם מחבת עם חמאה
ואחר להכניס את השעועית המופשרת –לא לבשל לפני!
לתבל ולערבב היטב.
להגיש איך שמתאים לכם , שעועית ומעל חזה עוף או בנפרד.












