חזה עוף בקארי

מנה קלה להכנה בתנאי שיש לכם חזה עוף מוכן לעשייה. תיהנו, אני התאהבתי בקארי ומוסיפה אותו בכל הזדמנות.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

ציקן קארי  טעים

2 יחידות חזה עוף שלם- חתוך לקוביות

1 כף משחת קארי צהובה

מעט צ'ילי חריף

3 שיני שום  חתוכים דק דק

מלח, פלפל שחור גרוס גס

מעט שמן זעת

1 בצל חתוך לקוביות

1/4כוס מי קוקוס

חופן ספגטי יבש

הכנה:

לחמם מחבת עם דופן גבוהה, + שמן זית

להוסיף את הבצל, להוסיף את מחית הקארי ולערבב.

להוסיף את קוביות חזה העוף ולערבב מידי פעם,

לתבל, להוסיף 1/4 כוס מי קוקוס ולערבב על להבה נמוכה.

בינתיים לבשל את הספגטי – ככתוב על העטיפה.

כשהספגטי מוכן,

להוציא לצלחת עמוקה ( ללא המים כמובן) ומעל לשפוך את כל תערובת העוף.

תיהנו.ציקן קארי  טעים