חדש: קו ריבות חלב ועוגיות – ללא גלוטן וללא סוכר

משפחת ריבות החלב של המותג "קונדיטור" מבית "אשבל מזון פונקציונלי" מצרפת לשורותיה ריבת חלב בטעם שוקולד, המציעה ערכים תזונתיים מאוזנים ובריאים יותר. הממרח למשל מכיל רק כ- 6% שומן, בהשוואה לכ-30% שומן המאפיינים את ממרחי השוקולד/האגוזים הנפוצים בשוק.

הטרנד העולמי כיום הינו בעד מאכלים ומעדנים המכילים כמה שפחות אחוזי שומן, כמה שפחות שומן רווי, כמה שפחת סוכר, ואם אפשר אז גם לא על בסיס גלוטן, ואז ההרגשה היא שאוכלים בריא.

משפחת ריבות החלב של המותג "קונדיטור" מבית "אשבל מזון פונקציונלי" מתרחבת, ומצרפת לשורותיה פיתוח מוצלח חדש: ריבת חלב בטעם שוקולד. ריבת החלב מתאימה כממרח לכריך או לאפייה מתוקה, ומציעה ערכים תזונתיים מאוזנים ובריאים יותר, וזאת בהשוואה לממרחי השוקולד הנפוצים בשוק. הממרח למשל מכיל רק כ- 6% שומן, בהשוואה לכ-30% שומן המאפיינים את ממרחי השוקולד/האגוזים הפופולאריים בשוק, וכמחצית מכמות השומן הרווי הנהוגה בממרחים. בנוסף, מכילה ריבת החלב בטעם שוקולד אחוז גבוה של חלבון (כ-8%, יותר מכפול כמות החלבון בממרחי השוקולד הקלאסיים), איננה מכילה גלוטן או צבעי מאכל ומבוססת על חלב (לא פרווה).

אשבל- חדש 1

תומר בר-מאיר, סמנכ"ל השיווק של "אשבל", מסביר ששוק ממרחי השוקולד הינו שוק ענק, כי מדובר במוצר שאהוב על ילדי ישראל ועל חובבי אפייה כאחד.  וכחלק מריענון קו ריבות החלב פרימיום, העשויות בחלקן מחלב ניגר, משיק המותג גם גרסה משופרת של ריבת החלב מופחתת הקלוריות תחת השם: "קונדיטור Less" המכילה 45%  פחות קלוריות מהמוצרים המקבילים לה בשוק, ועשירה בסיבים תזונתיים. הקונדיטור Less שתחליף את "קונדיטור לייט"– ללא תוספת סוכר ועדיין מתוקה.

קו ריבות החלב של "אשבל" כולל את ריבת החלב הקלאסית "קומידה" מאבקת חלב, ולצידה מוצרי הפרימיום של המותג "קונדיטור". מובילת הסדרה הינה ריבת חלב "קונדיטור", הראשונה בישראל המיוצרת מחלב ניגר טרי, בהשוואה לריבות החלב האחרות בשוק, העשויות מאבקת חלב. ריבות החלב של קונדיטור מצטיינות במרקם משובח, ומשמשות להכנת אלפחורס משגעים, משקה שוקולטה ממיס, כתוסף לגלידות, כמלית מושלמת לעוגות, עוגיות ומיני מאפים, או כממרח לכריך מנחם.

אשבל חדש 2

את המוצרים החדשים ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות: רמי לוי, שופרסל, חצי חינם, סופר ברקת, טיב טעם, קשת טעמים, יינות ביתן, ויקטורי, יוחננוף ועוד. מחיר מומלץ לצרכן: 14.5 ₪ לריבת חלב בטעם שוקולד, 19 ₪ לריבת חלב קונדיטור Less.

כשר בהשגחת הרב לנדא. למידע נוסף און ליין www.Eshbal.biz

העוגיות החדשות של "בר-אל" – ללא סוכר וללא גלוטן

במאפיית "בראל" מבית חברת "אשבל מזון פונקציונלי" מפתחים, מייצרים ומשווקים כיום ליין של מוצרי בריאות ללא גלוטן עבור חולי צליאק, וגם לכלל שוחרי הבריאות, שבחרו להימנע ממזון המכיל גלוטן כדרך חיים.

קו המוצרים הבריאים של בראל כולל עוגיות ללא גלוטן במספר טעמים: עוגיות וניל-צ'יפס, עוגיות שוקו-צ'יפס, עוגיות חלבה טבעוניות, ועוגיות מלוחות ללא תוספת סוכר. מארז העוגיות בטעם חלבה של "בראל" מכיל 200 גר' עוגיות ללא גלוטן, ללא שומן טראנס, וללא חומר משמר. העוגיות, הנושאות את תו הטבעונות Vegan Friendly (אינן מכילות ביצים), הינן טעימות ופריכות במיוחד. עוד בקולקציה עוגיות ללא גלוטן: שוקו-שוקוצ'יפס ווניל צ'יפס, שהינן אווריריות ונימוחות. ולמי שאוהב מלוח, ויש לא מעט כאלה, מציעה החברה עוגיות מלוחות ללא גלוטן וללא תוספת סוכר, בטקסטורה פריכה.

B

מוצרי "בראל" משווקים בבתי הטבע בפריסה ארצית,  ובמספר רב של רשתות שיווק, במחלקת הטבע שלהן, כגון: יינות ביתן, רמי לוי, חצי חינם, מחסני השוק, יוחננוף ועוד.

מחיר מומלץ לצרכן: כ 20 ₪ למארז (המכיל 20 עוגיות ).

המוצרים כשרים פרווה, בהשגחת הרב לנדא.

כתובת אתר בראל: www.BarelLife.co.il

בפייסבוק: בר-אל, מוצרים ללא גלוטן

החיים על פי בלה
יועצת תקשורת, עיתונאית בנשמה, מחוברת בטבור לסצנה התל-אביבית, אוהבת את החיים הטובים, ומזמינה אתכם ליהנות יחד איתי.